• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to render Duck Fat at home? скачать в хорошем качестве

How to render Duck Fat at home? 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to render Duck Fat at home?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to render Duck Fat at home? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to render Duck Fat at home? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to render Duck Fat at home? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to render Duck Fat at home?

HOW TO RENDER DUCK FAT AT HOME 🦆I love to cook my dishes like Mee Goreng, Pasta or French Fries, Vegetables or even Rendang using Duck Fat as shown in some of my posting previously. 🦆Duck Fat is incredibly tasty with a silky mouth-feel, it enhances anything it touches. I call it my Liquid Gold. 🦆Duck fat is better tasting than butter and healthier than butter. 🦆Compared to other animal fats, duck fat is a healthy option too. 🦆Besides the requisite batch of “liquid gold,” rendering duck fat at home will produce a tasty bonus: called duck cracklings. The freshly crisped skin is highly addictive ratah-ratah snack, lightly salted, - it's like popcorns but even better. You can sprinkle on your salad too. 🦆Let's start making the Duck Fat using Duck Breast, the simplest method that could think of. 🦆You can get good quality frozen Duck breast from our local supermarket. 🦆Rendering Duck Fat Step-by-Step 1. Trim off the excess skin and fat  around the duck breast, avoid the meat. Once trimmed, cut into chunks. 2. Place the cut skin into a pot-Pour about ¾ cup of water over the skin. Simmer over medium-low heat, turning the bits of skin occasionally, until the water has evaporated and the skin has fully crisped and released its fat. I love to infuse my duck fat with thyme and garlic but this ia optional ya. Note: As the fat renders and the water evaporates, the mixture may hiss or spatter. This is normal. 3. Remove the cracklings with tongs or slotted spoon and drain in a bowl lined with paper toweling. Sprinkle with salt while warm. Duck cracklings can be kept in an airtight container at room temperature for up to 3 days, although they are best served fresh. 4. Allow the liquid fat to cool slightly, then strain into clean, sealable containers or using a fine mesh sieve lined with cheesecloth. 5. Store the duck fat covered in the refrigerator for up to 6 months or in the freezer for a year. 6. It will get solidified so just scoop it out from the jar when you want to use it. 7. For this small amount you can use it to sautee your vegetables. 8. Will show you how to render more amount of Duck Fat another time soon Enjoy 😘

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5