• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It? скачать в хорошем качестве

This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It? 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



This is How Lecithin Affects Bread Dough | Are There Benefits to Using It?

Soya lecithin is a common ingredient in factory made bread. It is an emulsifier. An emulsifier stabilizes and helps combine two substances that would not mix otherwise. Most notably fat and water. In large bread productions the dough is made in a very different way than home made bread. It can’t be called bread most of the time as the process is like cake making. Dough is whipped and aerated. The lecithin is added to stabilize this whipped mix and helps it keep its shape. That is why store-bought bread has such great volume and softness. There are of course several other additives that help too. When it comes to home made bread the mixing process is far gentler, so the emulsifying effect of lecithin may not work the same way. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/lecithin/ ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bread pictures here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- Disclosure I participate in the Amazon Influencer Program which will earn commissions from qualifying purchases at no extra cost to you.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5