У нас вы можете посмотреть бесплатно Buttermilk Pecan Pies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
These Buttermilk Pecan Pies are extra special because of their size and the cream cheese pastry makes them delicious. Buttermilk Pecan Pies Makes 2 dozen pies Ingredients: Crust 1 cup plus 1 tablespoon flour 1/2 cup butter, softened 1 package (3 ounces) cream cheese, softened Filling 3/4 cup sugar 1 egg 1/3 cup buttermilk 3 tablespoons butter, melted 1 tablespoon flour 1/4 teaspoon salt 3/4 cup chopped pecans Directions: For crust, stir all ingredients together in a medium bowl. Shape dough into twenty-four 1-inch balls. Press balls of dough into bottoms and up sides of greased miniature muffin pans. Preheat oven to 350 degrees. For filling, beat sugar and egg together in a medium bowl. Add next 4 ingredients; beat until smooth. Stir in pecans. Spoon filling into crusts, filling each tin. Bake 30 to 35 minutes or until golden brown. Cool in pans 5 minutes. Transfer to a wire rack to cool completely. Store in an airtight container.