• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Jak peču kváskový chleba - krok za krokem скачать в хорошем качестве

Jak peču kváskový chleba - krok za krokem 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Jak peču kváskový chleba - krok za krokem
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Jak peču kváskový chleba - krok za krokem в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Jak peču kváskový chleba - krok za krokem или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Jak peču kváskový chleba - krok za krokem в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Jak peču kváskový chleba - krok za krokem

Stručný návod: 1) Rozkvas 60g vody 30g aktivního kvásku 60g mouky (já používám žitnou celozrnnou) 2) autolýza 500g mouky (pšeničná chlebová, případně mix pšeničné chlebové a celozrnné) 330g vody smícháme a necháme 20 minut - hodinu 3) přidáme rozkvas a zapracujeme ho do těsta 4) přidáme 20g vody, 18g soli a trochu drceného kmínu (když dělám kratší autolýzu, přidávám sůl až třeba po hodině) 5) po 30 minutách těsto překládáme 6) když viditelně zvětšilo svůj objem, je nadýchané, má bublinky (obvykle po 2-6 hodinách od přidání rozkvasu do těsta), stočíme do ošatky a dáme přes noc do lednice 7) ráno alespoň 40 minut - hodinu předem si nahřejeme troubu s hrncem na alespoň 250 stupňů 8) bochník opatrně přendáme na pečící papír, nařízneme žiletkou, přiklopíme a pečeme v uzavřené nádobě 30 minut na 250 stupňů 9) po 30 minutách sundáme víko a pečeme dalších 20 minut na 215 10) upečený chleba necháme vychladnout alespoň 40 minut, než ho rozřízneme Skleničky s víkem - https://amzn.to/3Zt1Qhm ---------- Sledujte mě i jinde: INSTAGRAM   / marketafrank   TIKTOK   / marketafrank   Moje značka: https://ariette.cz/ ------- Edit: Karolína Čejková ------- Video není sponzorované.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5