У нас вы можете посмотреть бесплатно 孔師傅甜賢蜜語同你分享(黑森林蛋糕)一個經典口味嘅王牌蛋糕,相信每個人都喜愛,特別係孔師傅教我地點樣煮最靚嘅車厘子醬,點樣做最靚嘅朱古力忌廉,加埋鬆軟無比嘅朱古力蛋糕,你點可以話唔睇呀! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#在家做美食 #food #dessert #delicious#cooking #* * #recipe #7#5 #甜品食譜 #甜品控 #甜品治愈一切 #甜品美食#甜 品 #五星出品#美食vog#美食分享#美食教程#經典懷舊蛋糕#黑森林蛋糕 黑森林蛋糕底部曲奇份量,請找回孔師傅頻道之蛋白檸檬撻上集 朱古力蛋糕份量: 全蛋133克 砂糖66克 菜油20克 全脂奶16克 唂咕粉20克 低筋麵粉50克 車厘子醬份量: 罐裝車厘子水160 mL 鷹粟粉14克 砂糖15克 檸檬汁25 mL 檸檬青半個 罐裝車厘子190克 車厘子忌廉份量: 已打發淡忌廉180克 糖霜20克 魚膠片4克 車厘子走10 mL 朱古力忌廉份量: 黑朱古力72% 60克 已打法淡忌廉100克 車厘子水份量: 車厘子酒20 mL 凍水150 mL  The cookies at the bottom of the Black Forest cake, please find the lemon meringue tart on the wins channel. The portion of the Chocolate Cake: 133g Whole egg 66 grams of sugar 20 grams of vegetable oil 16 grams of full-fat milk 20 grams of cocoa powder 50 grams of low-gluten flour Cherry filling recipe: 160 g cherry water 14g cornstarch 15 grams of sugar 25 mL of lemon juice Half of lemon green 190 g Canned cherry Kirsch cream portion: 180 g whipped cream 20 g icing sugar 4 g gelatine 10 mL kirsck wine Chocolate cream portion: 60 g Black chocolate 72% 100 g whipped cream Kirsch water 20 mL wine 150ml cold water