• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Monkey Bread Recipe 🐒 скачать в хорошем качестве

Monkey Bread Recipe 🐒 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Monkey Bread Recipe 🐒
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Monkey Bread Recipe 🐒 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Monkey Bread Recipe 🐒 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Monkey Bread Recipe 🐒 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Monkey Bread Recipe 🐒

Monkey bread with caramel sauce is the best pull apart bread you can find. Sticky, gooey sweet bread that everyone loves. This recipe includes full tutorial on how to make monkey bread and how to make homemade caramel sauce. ►Full written recipe: https://www.thecookingfoodie.com/reci... ► Equipment I used in this video: https://www.amazon.com/shop/thecookin... ►FOLLOW ME: Instagram:   / thecookingfoodie   Facebook:   / thecookingfoodie   Website: https://www.thecookingfoodie.com/ RECIPE Ingredients: For the bread: 5 cups (625g) All-purpose flour 1/4 cup (50g) Sugar 2 teaspoons (6g) Instant-dry yeast 1 teaspoon Salt 1 1/3 cups (320ml) Whole milk 2 Eggs 1/3 cup (70g) Butter, melted For the coating: 1/4 cup (60g) Butter 3/4 cup (150g) White sugar 1 tablespoon Cinnamon For the caramel sauce: 1 cup (200g) Sugar 1/4 cup (60ml) Water 1/3 cup (70g) Butter, cold 1/2 cup (120ml) Heavy cream Directions: 1. Make the dough: into a bowl of a stand mixer place flour, sugar, yeast and salt. Mix. 2. Make a well in the center and add milk, eggs, and melted butter. Using the hook attachment, knead the on medium speed until soft and smooth dough forms, about 4-5 minutes. 3. Place the dough in a lightly oiled bowl, cover and let rise until doubled in size, about 1 hour. 4. Make the coating: in a bowl mix sugar and cinnamon. Set aside. 5. Make caramel sauce: in a sauce pan combine sugar and water, heat over medium heat until sugar dissolved and turns thick brown, amber-colored liquid (do not stir). Be careful not to burn. Once sugar is completely melted and reached a deep amber color, remove the saucepan from heat. Immediately pour heavy cream (Be careful, as the caramel will bubble up) and whisk until all the cream has been incorporated and you have a smooth sauce. Add butter, stir until melted. 6. Shape the dough: Punch the dough down to release air, transfer to a lightly floured surface and divide the dough into small pieces. Roll each piece into a ball, then roll each ball in sugar cinnamon mixture. 7. Grease a Bundt cake pan and pour 2-3 tablespoons of the caramel sauce to the bottom of the pan. Arrange 1/3 of the balls in the pan, pour 2-3 tablespoons of the caramel sauce, arrange another 1/3 of the dough balls, pour another 2-3 tablespoons of the caramel sauce, arrange he last third and pour another 2-3 tablespoon of the caramel sauce on top. Cover and let rise for 20 minutes, or until doubled in size. 8. Preheat oven to 350F (180C). 9. Bake for 30 minutes, until golden brown on top. 10. Cool for 5 minutes, then invert onto a serving plate or cake stand. Release from the pan and drizzle as much caramel sauce as you like on top of the cake and serve warm.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5