У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate from tree to bar - Chocolate Flavour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Part two of our 2022 Royal Society Summer Exhibition video series, “Chocolate: from the tree to the bar”. In this video we explore the origins of chocolate flavour in cocoa beans and how fermentation is vital to the taste of the final product For more information about Future Food research at the University of Nottingham visit: https://bit.ly/3yEUr1x About the University: The University of Nottingham is a pioneering university that provides an exceptional research-led education , and an outstanding student experience. Our vision is to be a university without borders, where we embrace the opportunities presented by a changing world, and where ambitious people and a creative culture will enable us to change the world for the better. Find out more: Website: https://bit.ly/3nynlc9 Facebook: https://bit.ly/2GKYaCd Twitter: https://bit.ly/3dacbWg Instagram: https://bit.ly/33JslTm LinkedIn: https://bit.ly/3iM5BGs