У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Suncakes - Taiwanese Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of my favorite snacks, suncake – with a sticky filling and a flaky exterior. I actually like these better than the more commonly known mooncakes. Besides, the moon just shines because it is reflecting the sun's brilliance. Water Dough: All-purpose flour 190g Powdered sugar 20g Oil 30g Butter 45g Water 80-85g Oil Dough: Cake Flour 100g Butter 75g Filling: Powdered sugar 80g Cake Flour 30g Nonfat Dry milk Powder 20g Salt ¼ teaspoon Maltose 30g Butter 25g Water 5-10g Makes 10 suncakes Water dough balls should be 35-37g each Oil dough balls should be 16-17g each Filling balls should be 15g each, discard remainder. Using extra increases the risk of leakage. Follow us on Facebook: / itstimetoeatagain Follow us on Instagram: / itstimetoeatagain