У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何處理鹹酸菜 How to Prepare Pickled Mustard Green **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 鹹酸菜 薑片 油、糖少許 🟢做法: 1️⃣ 鹹酸菜用淡鹽水浸泡5~10分鐘,試味,若太鹹可浸多幾分鐘,撕走老纖維,洗淨,切成配搭的食材所須的大小。 2️⃣ 白鑊下薑片把炒鹹酸菜炒至乾水,然後下少許油,關火,下少許糖翻炒均勻,完成後可配搭其他食材炆煮。 🟢Ingredients: Preserved salted vegetables Ginger slices Oil, Sugar, as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Soak the preserved salted vegetables in lightly salted water for 5-10 minutes. Taste and soak for a few more minutes if it is too salty. Tear off the old fibers, wash and cut into the size required for the ingredients. 2️⃣ Heat a dry wok and stir-fry the preserved salted vegetables until the excess water has evaporated. Then add a little oil, turn off the heat, add a little sugar, and stir-fry evenly. It can be used as an ingredient to cook with other dishes. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter: / o_e_cook Instagram: / o_e_cook 作品分享: / 1885999698348679 ✳ / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒