У нас вы можете посмотреть бесплатно 炒菜心 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
材料 / Ingredients 菜心300克 Choy sum 300g 薑1大塊 (拍扁,切碎) 1 large ginger (smash and chop) 砂糖1/3茶匙 Sugar 1/3 tsp 鹽1/3茶匙 Salt 1/3 tsp 滾水1至2湯匙 Hot water 1 to 2 tbsp 步驟 / Steps 1. 菜沖水3分鐘,再浸半小時,其間換水兩,三次。 Rinse choy sum under running water for 3 mins.Then soak in water for 30 mins. (change water for 2 to 3 times) 2. 瓊乾多餘水分。 Remove excessive water. 3. 一大嚿薑拍扁,切小塊。 Smash the ginger, chop into small pieces. 4. 鍋熱,三湯匙油下鍋, 細火炒香薑片。 Hot pan, 3 tbsp of oil in. Switch to low heat, fry the ginger until golden. 5. 調大火, 鍋出煙,先下菜梗, 拌勻油,再下葉。 Switch to high heat, smoke emit, stems in first, fry for few seconds, then add leaves. 6. 贊一至兩湯匙滾水。 Add 1 to 2 tbsp of hot water. 7. 再加入少許鹽及少許 糖。 Add sugar and salt. 8. 下菜後,炒1分15秒,即可上枱。 Fry the choy sum for not more than 1.25 mins. Dish up. #菜心 #菜心食譜 #炒菜心 #炒菜 #青炒菜心 #雞翼達人 #芥蘭 #白菜 #生菜 #油麥菜 #通菜 #小棠菜 #西蘭花 #豆苗