• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST скачать в хорошем качестве

How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Your Own Crushable and AUTHENTIC FESTBIER for OKTOBERFEST

It's that time of year again! For Oktoberfest season this year, I decided to make a Festbier this time instead of an Amber Märzen. Festbier, also known as Wiesn, is the newer cousin of Märzenbier and is what is served at Oktoberfest in Munich since 1990. It is similar to a Munich Helles, yet stronger, maltier, hoppier, and highly drinkable. This beer was literally designed for easily drinking in large quantities while still being highly enjoyable. The beer I brewed in this video nailed that concept. ------------------------------------------------------- CLAWHAMMER SUPPLY SYSTEM: http://www.clawhammersupply.com/?aff=11 ------------------------------------------------------- MERCH STORE: https://theapartmentbrewer-shop.fourt... ------------------------------------------------------- SUPPORT ME ON PATREON:   / theapartmentbrewer   ------------------------------------------------------- FIND ALL MY RECOMMENDED HOMEBREWING EQUIPMENT ON MY AMAZON STORE: https://www.amazon.com/shop/theapartm... ------------------------------------------------------- NORTHERN BREWER: https://www.northernbrewer.com/?utm_s... ------------------------------------------------------- MOREBEER: http://www.morebeer.com/index?a_aid=a... ------------------------------------------------------- STARTING A YOUTUBE CHANNEL OR BREWING BUSINESS? HELP FUND IT HERE: https://www.referyourchasecard.com/21... ------------------------------------------------------- MY PRODUCTION EQUIPMENT: https://www.amazon.com/shop/theapartm... ------------------------------------------------------- Recipe on Brewfather: https://share.brewfather.app/F5QMQmGx... Recipe for 5 gallons (19 L) , your efficiency may vary: "Gemütlichkeit" 5.9% ABV 30 IBU 8 lb Weyermann German Pilsner (70.3%) 2 lb Weyermann Munich I (17.6%) 1 lb Weyermann Vienna (8.8%) 4 oz Weyermann Carahell (2.2%) 2 oz Weyermann Melanoidin (1.1%) Mash: -148 F (64 C) for 30 min -158 F (70 C) for 30 min -170 F (77 C) for 15 min Water (ppm): Ca: 65, Mg 7, Na 34, Cl 76, SO4 137, HCO3 16 Add to 8 gal (30 L) RO water: 2g CaCl2, 2g NaCl, 2g Epsom (MgSO4), 6g Gypsum (CaSO4) 60 min boil: 60 min - 0.66 oz (19g) Magnum (11.9% AA) (27 IBU) 10 min - Add 1 oz (28g) Hallertau Mittelfrueh (2.3% AA) (3 IBU) 0 min - Add 1 oz (28g) Hallertau Mittelfrueh (2.3% AA) (0 IBU) OG: 1.054 Yeast: Omega OYL-114 Bayern Lager Ferment at 55 F (13 C) for 10-14 days, once 50% attenuated, raise gradually to 65 F (18 C), then package and lager for 1 month minimum. FG: 1.009 ------------------------------------------------------- 0:00 Intro and welcome 0:08 Beer description and approach 1:26 Recipe 7:25 Brew day 10:04 Fermentation plan 14:52 Fermentation follow-up 15:34 Pour and Tasting Notes 21:32 Potential Improvements ------------------------------------------------------- Full disclosure, most of the links on this page are affiliate links. This means if you buy through them I make a small percentage from the sale at no additional cost to you. All money earned through the channel goes back into the videos and brews you see on my channel. As always, don't just take my word for it, do your research before you decide to buy. ------------------------------------------------------- Music provided by Epidemic Sound: https://share.epidemicsound.com/0go1wp #festbier #oktoberfest #oktoberfestbier #wiesn #lager #homebrew #fermentation #brewing #beer #homebrewing #clawhammersupply #graintoglass #biab #allgrain

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5