У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Steak Au Poivre или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get the recipe here -- https://lifeatthetable.com/steak-au-p... Steak au Poivre is a delicious pepper-coated steak that is elegant and comes together in a snap. Serve it with a brandy cream sauce. 1. Use freshly crushed peppercorns. Freshly crushed peppercorns release more essential oils and aromatic compounds compared to pre-ground pepper. These oils are responsible for the pepper’s pungency and fragrance, which are at their peak just after crushing. This results in a more intense and fresher pepper flavor in the dish. 2. Sear the steak and finish in the oven. Sear the steak in a hot pan with butter and oil. The butter provides some richness, the oil helps ensure the butter doesn’t burn. The goal is to achieve a rich, crispy crust without burning the peppercorns. You’ll finish the steak in a 450˚ F oven. 3. Rest the meat. Resting the meat for 5-10 minutes after cooking allows time for the juices to redistribute, ensuring a moist and tender steak. #steak #steakaupovire #recipe #steakrecipe #brandy #whatsfordinner #cooking #cookathome