У нас вы можете посмотреть бесплатно Shoyu and the Secrets of Japanese Cuisine | SLICE TRAVEL | PART 1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The Japanese discovered that a humble mould spore could transform soya beans into ‘Shoyu’, the soy sauce that is a pillar of Japanese cuisine. Sprinkle it on rice and the rice changes into sake... This mould is a tiny organism called ‘Aspergillus oryzae’ and mysteriously, it exists only in Japan! We travel to the imperial city of Kyoto, where the ancient craft of brewing Shoyu is preserved. This delicate process begins in spring and requires a whole year to mature the soy sauce. The Shoyu brewer knows it is all a question of balance and harmony… Documentary: Shoyu and the Secrets of Japanese Cuisine (2014) Direction: Shohei Shibata Production: Point du Jour ---------- We fully own the rights to the use of the published content. Any illegal reproduction of this content will result in immediate legal action. #documentary #wide #fulldocumentary #freedocumentary #travel #voyage #worldwide #discoveries #trip #journey #soysauce #japan #beans #soyabean #culinary #experience #cooking #shoyu #mold #umami #tradition #art #ancestral #secret