У нас вы можете посмотреть бесплатно No Fail Macarons Recipe from scratch|EASY & LESS SUGAR|Lisa's Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The main ingredients of macarons are almond meal, sugar and egg whites. Use slightly aged egg whites. Cover the egg whites with plastic wrap and poke a few holes on the wrap. Chill in fridge for 2-3 days, the moisture in the egg whites will lose a little bit. Macarons made from unaged egg whites may result in cracked shells. --------------------------------------------------------------------------------------------- 00:00 - 00:20 Intro 00:20 Making the macaron shells 04:58 Making the macaron filling --------------------------------------------------------------------------------------------- INGREDIENTS Almond meal 60g Icing sugar 60g Egg white 45g Caster sugar 40g Cream of tartar ¼ tsp (1g) Unsalted butter 50g Icing sugar 30g Lemon juice & lemon zest ** Preheat the oven to 150C/300F ** Bake at 150C/300F for 13- 15 mins