У нас вы можете посмотреть бесплатно My grandmother's 100-year-old recipe will delight you with the taste of this sauce. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello my dear followers and dear followers. Don't go into the winter without making this sauce. Roasted eggplant pepper sauce is a wonderful flavor that you can consume as an appetizer, either for breakfast or as a side salad. You can store it for 2 years in a cool and sunless place without opening the lid. my videos are subtitled you can choose the language you want my cup of tea: 125 ml 1 kilo of eggplant 1 kilo red capia pepper 150 g hot pepper 10 cloves of garlic half a kilo of sweet pepper and half a tea glass of oil for frying half a bunch of parsley 2 kilos of tomatoes 1 tablespoon of rock salt 1 teaspoon sugar 1 teaspoon of vinegar 1 teacup of oil #közeggplant #pepperlisos #közpatlıcansos #breakfastsos #sort of #breakfasts recipe #embers #aubergine #pepper #how to make breakfast #bitter sauce #winterpreparations #winterpreparations #wintereggplant how to store #winter #közpatlıcanvebiberlimeze #appetizersrecipes #KÖZPATLICAN #cod eggplant salad #cod auberginesandpepper salad #canned eggplant #közpatlıcanmezesi #how to make eggplant #asmr #vegetables #winterrecipes