У нас вы можете посмотреть бесплатно Advantages of Lecithin in Industrial Chocolate Production или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dive into the fascinating world of chocolate production! In this video, we reveal the industrial chocolate-making process, from blending ingredients to refining, conching, and tempering. Learn how lecithin, a natural emulsifier, plays a key role in enhancing texture, reducing costs, and improving the quality of chocolate. Discover the benefits of lecithin in reducing cocoa butter usage, achieving perfect tempering, and boosting the overall flavor and shelf life of chocolate. For more insights or to improve your own products with our premium lecithin, contact Lasenor today!