• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion скачать в хорошем качестве

Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Mutton Cutlets Recipe By Food Fusion

Perfect Mutton cutlets recipe for you all. #HappyCookingToYou Written Recipe: https://bit.ly/3yb7tpB Visit Our Website: https://www.foodfusion.com Download iOS & Android app: https://www.foodfusion.com/app Facebook:   / foodfusionpk   Instagram:   / foodfusionpk   Twitter:   / foodfusionpk   Also Follow ‪@HealthyFoodFusion‬ & ‪@FoodFusionKids‬ for healthy food & kids special recipes. Mutton Cutlets Recipe in English: Ingredients: -Mutton boneless ½ kg -Adrak lehsan paste (Ginger garlic paste) 1 & ½ tbs -Haldee powder (Turmeric powder) ½ tsp -Namak (Salt) 1 tsp or to taste -Pani (Water) 2 Cups or as required -Aloo (Potato) boiled & cubed 750g -Lal mirch (Red chilli) crushed 1 tsp -Sabut dhania (Coriander seeds) roasted & crushed 1 tbs -Garam masala powder 1 tsp -Lal mirch powder (Red chilli powder) 1 tsp or to taste -Zeera (Cumin seeds) roasted & crushed ½ tbs -Lehsan (Garlic) chopped 1 tbs -Hari mirch (Green chili) chopped 1 tbs -Pyaz (Onion) chopped 1 medium -Podina (Mint leaves) chopped 1-2 tbs -Hara dhania (Fresh coriander) chopped 1-2 tbs -Lemon juice 2 tbs -Namak (Salt) ½ tsp or to taste -Anday (Eggs) whisked 2 -Breadcrumbs 1 Cup or as required -Cooking oil for frying Directions: -In pot,add mutton boneless,ginger garlic paste,turmeric powder,salt and water,mix well and bring it to boil,cover and cook on medium low flame until tender (approx. 30-40 minutes) then cook on high flame until dries up and shred well. -Let it cool down. -In bowl,add potatoes and mash well. -Add cooked & mashed mutton,red chili crushed,coriander seeds,garam masala powder,red chili powder,cumin seeds,garlic,green chilli,onion,mint leaves,fresh coriander,lemon juice,salt and mix until well combined. -Grease hands with oil,take a make and make kababs of equal sizes (makes 20). -Now dip into beaten eggs then coat in breadcrumbs. -In frying pan,heat cooking oil and fry cutlets from both sides until golden brown. Recipe in Urdu: Ajza: -Mutton boneless ½ kg -Adrak lehsan paste (Ginger garlic paste) 1 & ½ tbs -Haldee powder (Turmeric powder) ½ tsp -Namak (Salt) 1 tsp or to taste -Pani (Water) 2 Cups or as required -Aloo (Potato) boiled & cubed 750g -Lal mirch (Red chilli) crushed 1 tsp -Sabut dhania (Coriander seeds) roasted & crushed 1 tbs -Garam masala powder 1 tsp -Lal mirch powder (Red chilli powder) 1 tsp or to taste -Zeera (Cumin seeds) roasted & crushed ½ tbs -Lehsan (Garlic) chopped 1 tbs -Hari mirch (Green chili) chopped 1 tbs -Pyaz (Onion) chopped 1 medium -Podina (Mint leaves) chopped 1-2 tbs -Hara dhania (Fresh coriander) chopped 1-2 tbs -Lemon juice 2 tbs -Namak (Salt) ½ tsp or to taste -Anday (Eggs) whisked 2 -Breadcrumbs 1 Cup or as required -Cooking oil for frying Directions: -Pot mein mutton boneless,adrak lehsan paste,haldee powder,namak aur pani dal ker ache tarhan mix karein aur ubal anay ka bad dhak dein aur darmiyani halki ancch per gul janay tak paka lein (approx. 30-40 minutes) phir tez ancch per sukh janay tak paka lein aur shred ker lein. -Thanda ker lein. -Bowl mein aloo dal ker ache tarhan mash ker lein. -Cooked & mashed mutton,lal mirch crushed,sabut dhania,garam masala powder,lal mirch powder, zeera,lehsan,hari mirch,pyaz,podina,hara dhania,lemon juice uar namak dal ker ache tarhan mix ker lein. -Haathon ko oil sa grease karein aur ek jaisay sizes ka kabab tayyar ker lein (makes 20). -Ab pheetay hoye anday mein dip karein phir breadcrumbs mein coat ker lein. -Frying pan mein cooking oil garam karein aur cutlets ko dono sides sa golden brown hunay tak fry ker lein.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5