• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng) скачать в хорошем качестве

Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng) 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Opor Ayam Recipe - Indonesian Coconut Chicken Soup - Food By Namira (Eng)

Opor Ayam, A delicious creamy coconut chicken soup. One of the best Indonesian delicacy. To get the recipe with complete measurements and instruction : https://foodbynamira.blogspot.com/202... Instagram :   / foodbynamira   Facebook : Food By Namira Ingredients: 1 whole chicken cut into 10 pieces 1 lemongrass 4 kaffir lime leaves 1 bay leaf about 750 ml of water 200 ml coconut cream 3 medium potatoes 2 tbs vegetable oil for sauteeing salt ( I used around 2 tsp) sugar (I used around 3 tsp) some fried shallots For the paste : 5 cloves of garlic 7 shallots 2 cm of ginger 4 cm of galangal 4 candlenuts 1 tsp ground coriander 1 tsp ground cumin 1/2 tsp pepper 2 tbs vegetable oil tsp = teaspoon, tbs = tablespoon Instructions : Step 1, Preparation Wash the chicken properly. Let the water drain, and pat dry. Season with salt, then mix and set aside. Cut the ginger and galangal into smaller pieces. Cut the tips of the lemongrass, then pound it with the back of your knife. Put the garlic, shallots, ginger, galangal,candlenuts, corriander, cumin, pepper, and some oil into food processor. Process them until they form a paste. Step 2, Cooking On a hot pan, put about 2 tablespoon of oil. When it's hot enough, put the paste that you made earlier and sautee for about 5 minutes to get rid of raw taste. Add the lime leaves, bay leaf and lemon grass, sautee for a couple more minutes to release the aroma. Add the chicken, cook until it firms up and the color changes. After that you can add half of the water, salt and sugar, stir and let the chicken cook for about 15 minutes. At this phase you can cover ans stir occasionally, but watch it if the water is too dry, you can add more water. Once the chicken is cooked, you can add more water until the chicken is almost covered, then add the potatoes, and coconut cream. Cook until the potatoes are tender. Taste if it's seasoned properly. Step 3, Serving Plate it on a bowl, and top with fried shallots. You can serve it hot with some rice, and Enjoy! Notes : Fried shallots is actually optional but highly recommended! It takes the dish into different level. You can substitute candlenuts with macadamia, cashews or almonds They're not the same, but will do. If you can't find kaffir lime leaves, you can try using lime zest, or lemon thyme. If you can't find fresh ginger or galangal, feel free to use the powdered ones. 1-2 tsp for ginger and 2-4 tsp for galangal

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5