• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1) скачать в хорошем качестве

SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1) 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



SPANAKOPITA (CULINARY QUICKIES EP 1)

RECIPE Prep: 40 min (less with a food processor) Bake time: 20-25 min Temp: 375° F Yield: 48-60 small triangles suitable as a snack or as hors d'oeuvre Tools and equipment: Scale (optional), Measuring spoons and cup, Colander, Large bowl, Spatula or spoon for mixing Cutting board, Chef’s or Santoku knife 2-3 half-sheet baking pans and silpats/baking mats or parchment paper Two tea cloths and plastic wrap Medium bowl for butter and oil mixture Pastry brush for spreading butter and oil over pastry sheets, though fingers will do in a pinch Cooling rack FILLING INGREDIENTS 1¼ lb fresh finely chopped baby spinach (Recommended. However regular de- stemmed spinach will do, or 30 oz of frozen chopped spinach, thawed, drained, and squeezed of liquid until it is no longer dripping.) 1 large yellow onion, finely chopped 3 green onions, thinly sliced 5 large cloves garlic, minced 1/3 c chopped fresh dill or 1½ tbsp. dried dill 1/4 c chopped fresh cilantro 1/4 c chopped fresh mint or 1 tbsp dried mint 1/4 c chopped fresh oregano or 1 tbsp dried oregano 1/4 c chopped fresh parsley 2 tsp lemon zest (about 1½ large lemons) 2 tsp cumin 2 tsp Kosher salt 3/4 tsp dried oregano 1/2 tsp coriander 1/2 tsp nutmeg 1/2 tsp ground black pepper 1/2 tsp ground red pepper 16 oz (1½-1¾ cup) feta crumbled (Sheep’s milk feta in brine is best, but if not available, use a combination of cotija and feta.) 1 1/3 cup labneh (If not available, use greek or whole milk yogurt drained for several hours in cheesecloth.) 2 whole eggs, beaten PASTRY INGREDIENTS 1 1 lb box (17"x12") phyllo sheets (If the phyllo is frozen, thaw the dough in the refrigerator overnight. Trying to hurry the thaw will result in condensation on the sheets, causing them to stick together. typically, phyllo dough is sold in boxes of two packages. Check the servings per container listing before you buy.) 1 c (2 sticks) melted butter 2 tbsp olive oil DIRECTIONS Preheat oven to 375° Line 2 half-sheets/baking sheets with mats/parchment paper. Preparing the filling: 1. If using thawed frozen spinach, squeeze all excess moisture out of spinach until it’s no longer dripping water. If using fresh spinach, gather/roll the leaves into a tight bundle and chiffonade/chop to fine strands. (DO NOT MINCE! You can use a food processor, but the texture produced by chopping the spinach by hand is preferable to the mush-like texture a food processor will produce.) 2. Chop onions, green onions, garlic, and herbs finely and zest lemon, adding all to spinach. 3. Add dried spices and seasonings to spinach. 4. Add crumbled feta, labneh, and beaten eggs to spinach mixture and stir to evenly disperse all ingredients. Preparing the pastry: 5. Place a clean damp tea towel or non-terry cloth dish towel on your work surface and cover with plastic wrap. (Dry your hands and take care not to dampen phyllo sheets or they will stick to one another. If some of your sheets tear, just patch them together. It will all work out, but be gentle!) 6. Open one package of phyllo sheets and unroll atop plastic wrap. Cover with a second sheet of plastic wrap and then top with another damp towel. (Keep the sheets from drying out, but at the same time, prevent them from getting wet or they will dissolve and stick together.) 7. Working one sheet at a time, draw back the plastic and damp towel covering the stack of phyllo sheets and remove a sheet to a clean and DRY surface. Brush the sheet lightly and quickly with the melted butter and olive oil. (Be gentle, otherwise you’ll tear the sheet. If it tears, simply overlap the edges of the tears and puzzle the sheet together.) 8. Remove a second sheet and place lightly on the first (now buttered) sheet. Cover the stack before brushing this second sheet with the butter and oil mixture. You don’t have to get every little spot. 9. Score/cut the buttered and layered rectangle of dough lengthwise into 3 or 4 long strips of the same width. Assembling the Spanakopita: 10. Place a tablespoon of spinach mixture on the bottom of each strip of phyllo. 11. Fold a corner of each strip up and over the spinach mixture to make a triangle cover. 12. Now fold the triangle straight up, tucking the spinach in. Don’t worry that it squeezes out, it will turn out fine. 13. Next, fold the triangle across the strip, keeping a triangle shape and aligning the sides. 14. Continue the above 3 steps until you reach the end and tuck any excess around the triangle spinach filled pastry you have just made! This process is similar to folding a flag. Butter, fill, and fold, until all sheets are used. You are likely to have spinach filling left over. You can save and fill more phyllo or use it to stuff fish or chicken! 15. Once the triangles are placed with ends tucked under on the baking sheets and the tops brushed with a little more of the butter mixture, place them in the preheated oven and bake for 20-25 min., by which time they should be puffy and golden brown. 16. Remove to a cooling rack. 17. Enjoy!

Comments
  • OYSTER PATTIES (CULINARY QUICKIES EP 24) 4 года назад
    OYSTER PATTIES (CULINARY QUICKIES EP 24)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Перемирие заключено / Заявление из столицы 4 часа назад
    Перемирие заключено / Заявление из столицы
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Все просят этот рецепт. Салат на НОВЫЙ ГОД. Цыганка готовит. 21 час назад
    Все просят этот рецепт. Салат на НОВЫЙ ГОД. Цыганка готовит.
    Опубликовано: 21 час назад
  • Dzisiaj Informacje Telewizja Republika 26.12.2025 | TV Republika 11 часов назад
    Dzisiaj Informacje Telewizja Republika 26.12.2025 | TV Republika
    Опубликовано: 11 часов назад
  • 18 часов назад
    "W Polsce ceny są zachodnie, a płace wschodnie”. Wielka kłótnia o sens podwyżek
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Почему я не знала этого метода раньше! невероятно просто, быстро и вкусно! 14 часов назад
    Почему я не знала этого метода раньше! невероятно просто, быстро и вкусно!
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Картофельный пирог, от которого невозможно оторваться! 3 дня назад
    Картофельный пирог, от которого невозможно оторваться!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Что на Ужин Попробовав один раз блюда Вы будете готовить его Всегда Секретный Которая получается во 1 день назад
    Что на Ужин Попробовав один раз блюда Вы будете готовить его Всегда Секретный Которая получается во
    Опубликовано: 1 день назад
  • Закуска из Лаваша, от Которой Невозможно Оторваться! Шикарные Рулеты на Праздничный Стол! 1 день назад
    Закуска из Лаваша, от Которой Невозможно Оторваться! Шикарные Рулеты на Праздничный Стол!
    Опубликовано: 1 день назад
  • ЧТО БУДЕТ, ЕСЛИ... Выпуск №1 - ЛИМОННЫЕ КЕКСЫ 1 час назад
    ЧТО БУДЕТ, ЕСЛИ... Выпуск №1 - ЛИМОННЫЕ КЕКСЫ
    Опубликовано: 1 час назад
  • KONIEC „Made in Germany”! Volkswagen zamyka fabrykę, a Europa gaśnie! 14 часов назад
    KONIEC „Made in Germany”! Volkswagen zamyka fabrykę, a Europa gaśnie!
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Jakubiak o delegalizacji Brauna: Więcej powodów jest wobec KO 16 часов назад
    Jakubiak o delegalizacji Brauna: Więcej powodów jest wobec KO
    Опубликовано: 16 часов назад
  • Прямой эфир Euronews
    Прямой эфир Euronews
    Опубликовано:
  • ВОСТОРГ! ШИКАРНАЯ ЗАКУСКА на ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ за 10 минут !ПОНРАВИТСЯ ВСЕМ! 7 дней назад
    ВОСТОРГ! ШИКАРНАЯ ЗАКУСКА на ПРАЗДНИЧНЫЙ СТОЛ за 10 минут !ПОНРАВИТСЯ ВСЕМ!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • НОВОГОДНИЙ СТОЛ за КОПЕЙКИ 🔥 10 Простых и Бюджетных Рецептов 15 часов назад
    НОВОГОДНИЙ СТОЛ за КОПЕЙКИ 🔥 10 Простых и Бюджетных Рецептов
    Опубликовано: 15 часов назад
  • Najgroźniejszy lek bez recepty ?! Prawie wszyscy go biorą… 15 часов назад
    Najgroźniejszy lek bez recepty ?! Prawie wszyscy go biorą…
    Опубликовано: 15 часов назад
  • 5 СУПЕР ЛЕГКИХ САЛАТОВ за 5 минут на Новый Год 2026 5 дней назад
    5 СУПЕР ЛЕГКИХ САЛАТОВ за 5 минут на Новый Год 2026
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Ziemkiewicz, Dymek: Koniec starej epoki?  Co 2025 rok ujawnił o Polsce, USA i nowym układzie sił? 15 часов назад
    Ziemkiewicz, Dymek: Koniec starej epoki? Co 2025 rok ujawnił o Polsce, USA i nowym układzie sił?
    Опубликовано: 15 часов назад
  • КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ🔥 16 часов назад
    КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ🔥"ГОСТИ В ШОКЕ ИЗ ЧЕГО ЖЕ ОН"❗ А ВКУСНЫЙ КАКОЙ! ПОКОРЯЕТ ВСЕХ КТО ПРОБОВАЛ!!!
    Опубликовано: 16 часов назад
  • НЕЖНЫЕ, Как МОРОЖЕНОЕ. РАКУШКИ С ИЗУМИТЕЛЬНОЙ НАЧИНКОЙ ЗА 10 МИНУТ! ПРОСТОЙ И ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ РЕЦЕПТ!😋 6 дней назад
    НЕЖНЫЕ, Как МОРОЖЕНОЕ. РАКУШКИ С ИЗУМИТЕЛЬНОЙ НАЧИНКОЙ ЗА 10 МИНУТ! ПРОСТОЙ И ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ РЕЦЕПТ!😋
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5