У нас вы можете посмотреть бесплатно Chinese Cooking Secret: Potato starch 🥔 Vs Corn Flour 🌽 Which is BEST? 💪🏼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video we will explain why we use potato starch over corn flour, you can obviously use cornflour as a substitute, but we feel if you can get potato starch to use that. We also show you how Chinese takeaways will use this potato starch to thicken sauces. We've marked paid promotion only because we've referenced our own business' no 3rd party has paid or given us anything to make this video. Support the channel and join the recipe vault: https://www.chinandchoo.com/pricing-p... Buy our cookbooks here: https://www.chinandchoo.com/shop Slurry (same ratio for both starches) 1 part Starch (100ml) 1.2 part water (120ml) Starch suspension (same ratio for both starches) 300ml starch 360ml water 400ml water (in wok)