У нас вы можете посмотреть бесплатно घर में इस तरीके से बनाएं बिहार की प्रसिद्ध चंपारण मटन - Delicious Champaran Mutton Recipe - Zee Zest или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Click To Explore Lifestyle With Zee Zest: https://zee5.onelink.me/RlQq/94wc4q4p Free Subscription Click Here:- http://bit.ly/ZeeZest In this video from Grand Trunk Rasoi, Chef Harpal Singh Sokhi makes Champaran Mutton in an earthen pot which he cooks over a sigri. Champaran meat, also known as ahuna, handi meat or batlohi, is a dish with its root from Champaran, a district of Bihar. Champaran Mutton is a mouth-watering dish in which mutton chunks are marinated and cooked in a pool of spices and herbs. For more such videos, keep watching Grand Trunk Rasoi on Zee Zest