У нас вы можете посмотреть бесплатно ANTI GAGAL! Resipi Kek Oren Klasik Yang Moist & Gebu Sempurna | Che Nom или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Nak buat Kek Oren Klasik yang gerenti gebu, lembap dan wangi? Ikut resipi Che Nom ni! Guna bahan premium macam jus oren segar & Anchor Butter, hasilnya memang tak mengecewakan. Tekstur kek sangat lembut, cair di mulut. Sesuai untuk semua peringkat umur. Jom cuba! //Bahasa Melayu ----------------------------- Bahan Kering: 285g tepung gandum (diayak) 2 sudu teh serbuk penaik (diayak) Bahan Basah: 227g Anchor Salted Butter 227g gula kastor 3 biji telur Gred A atau B Parutan kulit dari 2 biji oren Navel atau Sunkist (anggaran 2 sb) 135ml jus oren segar 2 sb yogurt asli ATAU susu penuh krim Bahan Sirap Oren: 70ml jus oren segar (tapis) 2 sb gula kastor Peralatan: Loyang bersaiz 8x8 inci Kertas minyak //English ----------------------------- Dry Ingredients: 285g plain flour (sifted) 2 tsp baking powder (sifted) Wet Ingredients: 227g Anchor Salted Butter 227g caster sugar 3 Grade A or B eggs Zest from 2 Navel or Sunkist oranges (approximately 2 tbsp) 135ml fresh orange juice 2 tbsp plain yogurt OR full cream milk Orange Syrup Ingredients: 70ml fresh orange juice (strain) 2 tbsp caster sugar Equipment: 8x8 inch baking pan Baking paper #ResipiCheNom #KekOrenGebu #KekLembap #ButterCake #AnchorFoodProfessionalsMY #KekViral #MinumPetang Join this channel to get access to perks: / @chenom Instagram: http://bit.ly/CheNomInstagram Twitter: http://bit.ly/CheNomTwitter Facebook: http://bit.ly/CheNomFacebook Jenama Kuali : https://chenom.my/kuali-yang-selalu-c... Jenama Pisau: https://chenom.my/pisau-yang-che-nom-... Model Blender: https://chenom.my/blender-yang-che-no... #resepichenom