• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha? скачать в хорошем качестве

Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha? 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cold Brew vs. Iced Tea | Which Method Makes the Best Cold Sencha?

Now that the heat of summer is bearing down on us, I thought it'd be nice to explore two different ways to enjoy cold sencha: cold brew and iced tea! Cold brew, called mizudashi (水出し) in Japanese, simply means steeping the tea in cold water. This extracts proportionally more amino acids (umami and sweet compounds) than catechins (bitter-tasting compounds) and so results in smooth and round flavour. Recipe: 6~10g of tea 400ml (13.5oz) cold water A few hours (depends on temperature, agitation, and desired strength) Iced tea is simply brewing the tea hot then quickly cooling it by pouring over ice. The hot brewing extracts proportionally more aromatic compounds and catechins, resulting in a brighter, more complex drink. Recipe: 4g Sencha 100ml 70C (158F) Water 60-90 seconds (shorter for fukamushi, longer for regular sencha) Pour over a glass of ice, ~200g See my written blog on temperature's effect on sencha here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... 00:00 - Introduction 00:20 - Cold Brew Bottles 00:20 - How to Make Cold Brew 02:40 - How to Make Iced Sencha 04:01 - Comparison 05:30 - Conclusion 05:55 - Final Notes Tea and teaware Used: Senryu Fukamushi Senhca: https://www.tezumi.com/products/senry... Hario Portable Cold Brew Bottles: https://www.tezumi.com/products/hario... Gyokko 250ml Kyusu: https://www.tezumi.com/products/japan... Links: https://www.tezumi.com Find us here: Instagram:   / tezumitea   Twitter:   / tezumitea  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5