У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Dumpling/Gyoza Wrappers/Skin From Scratch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is an updated video tutorial on how to make dumpling wrappers. I made the dough from scratch and rolled out the wrappers with a small rolling pin instead of a pasta machine as shown in my earlier video. The wrappers sized I made was about four inches in diameter and weigh approximately 18 grams. You can make it smaller with less dough too. How To Make Dumpling Wrappers/Skin From Scratch Ingredients 250 grams All-Purpose or Regular Wheat Flour 1/4 tsp Sea Salt 150 ml Boiling Water Makes 22 Pieces (4 inches in Diameter, about 18 grams each piece) Full Recipe: http://www.seasaltwithfood.com/2017/0...