У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Salami - The Complete Beginners Guide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, I’ll show you how to make salami. You can find the ingredients in the video description or blog article. 🥩 My free sausage making guide: https://wurstcircle.com/sausage-guide/ 🍽️ Ingredients: Meat for 1 kg Salami: 35 % lean pork (350 g) 35 % lean beef (350 g) 30 % pork backfat (300 g) Spices per 1 kg meat: 22.5 g salt 2.5 g Cure #2 (#1 also works) 3 g dextrose 2 g black pepper 2 g paprika Casings: Depending on the size, you can use a 28/30 caliber pork casing or larger natural intestines (they have excellent properties, they do not peel off during maturation, they are impervious to fat and can be smoked). 📓 Full recipe: https://wurstcircle.com/recipes/how-t... 📌 Subscribe to my channel: https://bit.ly/WurstCircleYT ___________________________ 📩 Contact: I am happy to get any feedback, suggestions and inquiries. Please e-mail me at: daniel(at)wurstcircle.com ___________________________ 🎵 Music: Good Morning by Amine Maxwell / aminemaxwell ___________________________