У нас вы можете посмотреть бесплатно Shortcut vs. Showstopper: Making Perfect Ice Cream | Melissa Clark | NYT Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Join Melissa Clark in a new series! In Shortcut vs. Showstopper, Melissa makes her favorite sweet treats two ways — one that’s a simple, beginner-friendly version and one that’s a more challenging, best-ever take. Her Shortcut No-Churn Ice Cream takes just a few minutes and only three ingredients: dulce de leche, heavy cream and salt. Her Salted Caramel Ice Cream is a luxurious, custard-based version, which means you have to separate a lot of eggs, but the thick and silky results are worth a little bit of fuss. Salted Caramel Ice Cream: https://nyti.ms/3PJA3Fk No-Churn Salted Caramel Ice Cream: https://nyti.ms/3D7vHk2 ------------------------------------------ VISIT NYT COOKING: https://cooking.nytimes.com/ SUBSCRIBE to NYT COOKING: https://nyti.ms/3FfKmfb A paid subscription gets you full access to our recipes, daily inspiration and a digital Recipe Box. YOUTUBE: https://bit.ly/2MrEFxh INSTAGRAM: http://bit.ly/2DqJMuD FACEBOOK: http://bit.ly/2MrTjEC TWITTER: http://bit.ly/2RZB6ng PINTEREST: http://bit.ly/2W44xng About NYT Cooking: All the food that’s fit to eat (yes, it’s an official New York Times production).