• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson скачать в хорошем качестве

Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why the phytochemicals in plants may be better than the antioxidants | Dr. Mark Mattson

Plants produce bitter-tasting pesticide compounds to deter insects and animals from eating them. However, humans have evolved mechanisms to detoxify these compounds, allowing us to consume a wider variety of plants for nutrition. For example, sulforaphane (produced by broccoli, kale, and other cruciferous plants) and curcumin (found in turmeric) are slightly toxic compounds that activate our antioxidant defenses. Many of the cellular pathways involved in sulforaphane and curcumin detoxification are shared with exercise and fasting, suggesting a shared health benefit to these seemingly unrelated hormetic stressors. As discussed in Dr. Mattson’s review published in Scientific American, the benefit of vegetables is not to flood cells with antioxidants and eliminate all free radicals (which are important for normal cell signaling), but rather for phytochemicals to trigger the cell's own adaptive responses. In this clip, Dr. Mark Mattson discusses our fascinating coevolution with plants and why mildly toxic phytochemicals promote longevity better than antioxidants. Watch the full episode here:    • Dr. Mark Mattson on the Benefits of Stress...   Original episode posted Oct 7, 2021.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5