У нас вы можете посмотреть бесплатно 油炸鬼/油條🥖 Fried Breadsticks или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
食譜及做法: 中筋粉 200g 泡打粉5g 鹽4g 蛋液40g 牛奶+水80g 植物油 20g 麵團: 所有材料混合 麵團休息30分鐘 搓成光滑麵團 放雪櫃翌日使用 麵團回溫 推開成長方形 切成約W3cm闊 x L8cm長x 1cm厚的麵條 兩塊麵團疊在一起 用筷子在麵團中間按壓一下 燒滾油約160度 下油鑊前把麵條輕輕拉長 放入油鑊中 期間要不停攪動麵團 炸至金黃色 漲大及浮起便可 Recipe and method: 200g Plain flour Baking powder 5g 4g salt 40g egg liquid Milk + water 80g 20g vegetable oil Dough: Mix all ingredients Let the dough rest for 30 minutes Knead into smooth dough Put in refrigerator and use the next day Dough rewarming Push to make a rectangle Cut into noodles of W3cm x L8cm x 1cm Stack two pieces of dough together Press the dough in the middle with a chopstick. Heat oil to about 160 degrees Gently stretch the noodles before frying Put in oil pan Keep stirring the dough Fry until golden brown Just expand and float