У нас вы можете посмотреть бесплатно यसरी बनाको मासुको अचार ६ महिना सम्म रहन्छ || HOMEMADE PORK PICKLE MUST TRY RECIPE || MASU KO ACHAR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
यसरी बनाको मासुको अचार ६ महिना सम्म रहन्छ || HOMADE PORK PICKLE MUST TRY RECIPE || MASU KO ACHAR Subscribe for more videos 🙏 / tshetendukpa Follow me in my Instagram 🙏 / tshete_dukpa_limbu Follow me in my Facebook page 🙏 / tshetendukpa21 My Vlogs channel please do support 🙏 / @tshetensvlogs Nepali style Sungur ko masu ko achar,pork meat pickle this types of meat achar very popular in Nepali food.Made with fry meat and different types of masalas it’s really delicious and can store for months. Ingredients for this Recipe Meat of your choice 1 kg Ginger around 2 inches Garlic 1 bulb (if small use 2) Mustard oil 250 ml Dry red chilli 1 Tbs chill powder 3star anise 4 bay leaves 1 tsp turmeric powder 1/2 nutmeg grated Salt for taste 60ML vinegar 1 Tbs of sugar Masalas:- 1Tbs cumin seeds 1Tbsfennel seeds 1 tspSichuan pepper 1 tsp fenugreek seeds Happy cooking❤️ #sungurkomasukoachar #masukoachar #meatpickle