• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns скачать в хорошем качестве

Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Scottish morning rolls recipe - how to make traditional British baps and buns

Across Scotland and the rest of the UK this ubiquitous bread roll is a staple for an easy breakfast on the go. They're found in cafes and takeaways across the country and they are great when filled with bacon, sausage, fried eggs or even fish-shop style chips (fries). Key features of this bun are it's rough surface and fast cooking time, which leaves a soft, light middle section. They're cooked in batches and torn away from the rest as needed. Ingredients 500g Plain flour (10% protein) 20g White sugar (granulated or caster) 10g Table salt 7g instant yeast 200ml warm (almost hot) water 60g Unsalted butter (melted) 100 ml whole milk (cold) Important note: the mixture of water and milk should be just slightly warm when combined. Method 1. Combined dry ingredients (excluding the yeast) 2. Melt butter, but avoid getting it very hot 3. Combine cold milk and warm water 4. Add yeast to water/milk mixture and stir 5. Pour the yeast liquid into a well in your dry ingredients 6. Stir in a little of the flour to make a slurry in the middle of your bowl 7. Add the butter to this slurry and finish mixing the dough 8. Knead on clean surface until smooth and elastic (10 minutes approx.) 9. Rest in a clean bowl, covered with a damp cloth until doubled 10. Remove your risen dough and separate in to 6 even parts 11. Shape rolls and transfer to a deep, heavy baking tray only slightly larger than your buns, space them close so they merge during the final rise 12. Rise for 1 hour - 1.5 hours, until the rolls have doubled in size and touch eachother 13. Dust generously with semolina, and sprinkle a little flour over the top 14. Bake in an oven pre-heated to 230C for 15 minutes 15. Transfer to a wire rack to cool #baking #breadmaking #traditionalrecipe #britishfood

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5