У нас вы можете посмотреть бесплатно Cream Cannoncino (Horn) by Cracco in Galleria with Pastry Chef Ilaria Caneva или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The cream cannoncino is a dessert of uncertain origin, now widespread throughout Europe in many different styles. To learn its secrets we have been to Milan, inside the laboratories of the famous chef Carlo Cracco. Together with the young pastry Ilaria Caneva we will discover step by step how to make the two elements at the base of this super Italian classic: the puff pastry that gives shape to the cannoli and the delicious cream. In collaboration with Mulino Caputo https://www.mulinocaputo.it/en/ INGREDIENTS For the puff pastry: Flour 00 W 200 1kg Butter 200 g White wine 120 ml Water 400 ml Granulated sugar 10 g Salt 12 g Butt For the cream: Milk 350 ml Cream 200 ml p Yolk 140 g Granulated sugar 90 g Rice starch 13 g Corn starch 13 g Vanilla pod 1 b Watch all the desserts of the Italian pastry masters: • DESSERT Discover Carlo Cracco's recipes on ItaliaSquisita (safron risotto and tomato sauce pasta): • Spaghetti al pomodoro di Carlo Cracco Visit: http://italiasquisita.net/ Shop: https://shop.vertical.it/ Follow us on: / 147031685608 / italiasquisita / italiasquisita Contact us: [email protected]