У нас вы можете посмотреть бесплатно 163. 超详细教程!教你做出香气扑鼻、软糯有嚼劲的完美糯米鸡! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
我特别喜欢糯米制作的食物,而广式糯米鸡可以说是我最钟爱的糯米制品,排名第一。我对糯米鸡有一些特别的要求:首先,料要丰富;其次,海鲜的味道要浓郁;最后,也是最重要的一点,糯米在口中不仅要软糯,还要有嚼劲。尤其是当糯米鸡揭开荷叶的瞬间,腾起的热气和扑鼻的荷香、混合的肉香与海鲜香气,让我一旦开吃,根本停不下来!这个周末,我准备好自己喜欢的食材,亲自动手做了这道美味的广式糯米鸡。 【材料】 400克糯米 三张荷叶 1.5根腊肠 1大匙虾米 3个大干贝 8个小香菇 3个咸蛋黄 2个小鸡腿 50克猪绞肉 1大匙猪油 1大匙红葱酥 2大匙红葱油 1/2小匙玉米淀粉 2小匙酱油 1小匙糖 1小匙盐 I particularly enjoy foods made with glutinous rice, and Cantonese-style glutinous rice chicken can be said to be my favorite glutinous rice dish, ranking number one. I have some special requirements for glutinous rice chicken: first, the ingredients should be rich; second, the seafood flavor should be strong; and finally, and most importantly, the glutinous rice should not only be soft and sticky but also have a chewy texture in the mouth. Especially when the lotus leaf is uncovered, the rising steam, the fragrant scent of lotus, and the mixed aroma of meat and seafood make it impossible for me to stop once I start eating! This weekend, I prepared my favorite ingredients and personally made this delicious Cantonese-style glutinous rice chickeN [Ingredients] 400g glutinous rice Three lotus leaves 1.5 Chinese sausages 1 tablespoon dried shrimp 3 large dried scallops 8 small shiitake mushrooms 3 salted egg yolks 2 small chicken legs 50g ground pork 1 tablespoon lard 1 tablespoon fried shallots 2 tablespoons shallot oil 1/2 teaspoon cornstarch 2 teaspoons soy sauce 1 teaspoon sugar 1 teaspoon salt