У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Korean Pickles (Jjangajji) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Vegetables that are pickled in soy sauce is called Jjangajji. Korean pickles are easy to make and compliments any meal, especially grilled meats. This simple side is made by combining vegetables with a brine made with water, soy sauce, vinegar and sugar. My favorite combination is cucumber, radish, chili pepper, garlic and onion. Make a few different batches to experiment! Korean pickles are easy to make: -Cut preferred vegetables into bite sized pieces and add to jars /containers -Make the brine by boiling water, soy sauce, vinegar and sugar in a pot -Pour in the brine to cover the vegetables -Leave at room temperature for 1 day, then refrigerate For the recipe: https://lovekoreanfood.com/korean-pic... Website: https://www.LoveKoreanFood.com TikTok: / lovekoreanfood Instagram: / lovekoreanfood_