У нас вы можете посмотреть бесплатно All Purpose Flour vs Bread Flour for Pandesal Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Pandesal Recipe using bread flour or all purpose flour? Which is the better flour to make the pandesal soft and fluffy? I am no expert in the science behind bread making, but through practical experiment and hands on experience, I am hoping that this video can answer this question. Recipe for 1 cup of Pandesal: 1 cup flour 100 mL milk 3/4 tsp yeast + 1 1/2 tsp of sugar 2 tbsp canola oil (On the video it says 2 tsp, but it should be 2 tbsp) 2 tbsp sugar 1 egg yolk 3/4 tsp salt This is our daily bread. Our spiritual daily bread i: 1 Thessalonians 5:16-18 Rejoice always, pray continually, give thanks in all circumstances; for this is God’s will for you in Christ Jesus. **If you find this useful, please consider subscribing. Maraming salamat po!**