У нас вы можете посмотреть бесплатно japanese food - jiggly castella cake キャステラケーキ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
delicoius castella cake cutting.light and fluffy cake that is baked for approximately 1 hour.eggs used are also separated .the whites are whipped to a fluffy meringue, while the egg yolks are mixed with flour to form a batter, making it more like a chiffon cake with a distinct egg and milk aroma. Castella cake was introduced to the Taiwanese during the Japanese rule in Taiwan. Of course, the Taiwanese have also adapted it to suit their taste and that’s how it’s known as Taiwanese castella. The Taiwanese castella is more souffle-like. It is made with cake flour (low gluten flour) instead of bread flour. It’s cotton soft and bouncy.キャステラケーキ