У нас вы можете посмотреть бесплатно [Can be done in 1 hour] How to make soy sauce ramen with no more [best ever]. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make the best soy sauce ramen you can make at home. Soup (Volume 1.8ℓ, 6 servings) 2 liters of water 500g pork belly block (wrapped with thread) 1 whole chicken (about 1kg) 30g onion 15g green onion 10g ginger 10g kelp 10g dried shiitake mushrooms 70g dried sardines 10g dried bonito flakes Mixed knot 5g Ramen Sauce & Char Siu Sauce (Volume 500㏄・15 servings) Dark soy sauce 450cc 60cc of light soy sauce (Tamari soy sauce is used in the video, but light soy sauce is recommended to bring out the flavor of the soup stock.) 9 g of sugar (unless you have it) Mirin 15cc 2g kimchi powder Flavored oil (yield 90cc/6 servings) Salad oil 90cc 2g sesame oil 15g chopped onion 5g ginger 5 hawk claws (sliced) finish Sauce 30cc Soup 300cc Flavored oil 15cc roasted pork fillet Menma green onion seaweed