У нас вы можете посмотреть бесплатно MANTI // PELMINI //KNÖDEL //TEIGTASCHEN //DUMPLINGS или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Manti are traditional, juicy dumplings from Central Asian cuisine. Filled with seasoned ground beef and onions, they are gently steamed, which makes them especially tender and flavorful. Perfect as a family meal, for meal prep, or for special occasions! ▷ INGREDIENTS • 500 g flour • 1 egg • 1 tsp salt • 200 ml warm water • 1 tsp vegetable oil Filling • 500 g ground beef • 3 onions • 2 tsp salt • 1 tsp pepper; paprika powder, garlic powder • 50 ml water ———————————————————————————————————————————————————— Manti sind traditionelle, saftige Teigtaschen aus der zentralasiatischen Küche. Gefüllt mit würzigem Rinderhack und Zwiebeln, werden sie schonend gedämpft und bleiben dadurch besonders zart und aromatisch. Perfekt als Familiengericht, Meal-Prep oder für besondere Anlässe! ▷ ZUTATEN • 500g Mehl • 1 Ei • 1 TL Salz • 200ml warmes Wasser • 1TL Pflanzenöl Füllung • 500g Rinderhackfleisch • 3 Zwiebeln • 2 TL Salz, • 1TL Pfeffer; Paprikapulver, Knoblauchpulver • 50ml Wasser ———————————————————————————————————————————————————— Les manti sont des raviolis traditionnels et juteux de la cuisine d’Asie centrale. Garnis de viande de bœuf hachée épicée et d’oignons, ils sont cuits à la vapeur en douceur, ce qui les rend particulièrement tendres et aromatiques. Parfaits pour un repas en famille, le meal-prep ou les occasions spéciales ! ▷ INGRÉDIENTS • 500 g de farine • 1 œuf • 1 c. à café de sel • 200 ml d’eau tiède • 1 c. à café d’huile végétale Garniture • 500 g de viande hachée de bœuf • 3 oignons • 2 c. à café de sel • 1 c. à café de poivre ; paprika, ail en poudre • 50 ml d’eau #ravioli #dumplingsrecipe #teigtaschen #easyrecipe ↘️▶️What are these called in your country???◀️ ⇒ Russia / Central Asia: Manti – usually larger, juicy, and steamed ⇒ Turkey: Manti – much smaller, often boiled and served with garlic yogurt ⇒ Georgia: Khinkali – larger, with a characteristic “knot” on top and plenty of broth inside ⇒ Mongolia: Buuz – similar to manti, but smaller and often made with lamb ⇒ East Asia: Dumplings – steamed or pan-fried, with different folding techniques depending on the country and region HAVE FUN COOKING💕