• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

"Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder” скачать в хорошем качестве

"Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder” 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: "Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder” в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно "Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон "Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder” в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



"Sazenka" Chef Tomoya Kawada Interview “Hanamaruki Liquid Shio Koji & Koji Powder”

Tomoya Kawada, Chef's Comments Although I loved Chinese cuisine from a young age and pursued a career in it, I became increasingly interested in my own roots - Japan. As I delved deeper into Japanese history and the world of Japanese cuisine, I began to rethink Japanese culture as a whole. In ancient times, Japan simply replicated the various aspects of Chinese culture brought over by envoys to the Tang and Sui dynasties. However, towards the end of the Heian period, a new approach emerged: extracting the essence of what they learned from China and harmonizing it with Japan's unique nature, climate, and spirit. In other words, the concept of "Wakon-Kansai" (Japanese spirit, Chinese talent) resonated deeply with me. In that sense, Hanamaruki's "Liquid Shio Koji" and "Aged Koji Powder," Japanese seasonings, are magical ingredients that add breadth and depth to my Chinese cuisine. "Liquid Shio Koji" doesn't just provide a superficial taste; like Chinese tea, it has a lingering finish and creates a sense of expansiveness. "Koji Powder" adds richness to dishes and sustains their flavor. I encourage everyone to use these versatile seasonings to further enrich their culinary world. Tomoya Kawada Owner-chef of Sazenka Born in Tochigi Prefecture in 1982. After training for 10 years at "Azabu Choko" and 5 years at "Nihonryori RyuGin," he opened "Sazenka" in 2017. He advocates for "Wakon-Kansai" (Japanese spirit, Chinese talent) in Japanese Chinese cuisine, actively incorporating Japanese elements such as dashi and koji. His unique culinary world, which masterfully harmonizes Japanese and Chinese cultures, is highly acclaimed. Since 2019, Sazenka has been listed in Asia's 50 Best Restaurants. In 2021, it became the first Chinese restaurant in Japan to receive three Michelin stars, a recognition it has maintained every year since. Hanamaruki: https://www.hanamaruki.co.jp/english.... Sazenka: https://sazenka.com/ #hanamruki #liquidshiokoji #kojipowder

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5