У нас вы можете посмотреть бесплатно Why we like spicy food, according to science – BBC REEL или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
What do humans and Asian tree shrews have in common? We are the only two mammals known to tolerate the burn of capsaicin – the active chemical compound responsible for making chilli peppers spicy hot. An extraordinary 57.3 million tons of chilli peppers are consumed globally each year. We explore the evolutionary biology, neuroscience, psychology, and archaeology to explain why the chilli pepper has become one of the widest cultivated spice crops in the world. Video Journalist: Clayton Conn Commissioning Editor: Griesham Taan - - - - Subscribe to BBC Reel: https://www.youtube.com/c/bbcreel?sub... More videos: https://www.bbc.com/reel #bbc #bbcreel #bbcnews