• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!) скачать в хорошем качестве

EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!) 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



EASY Crusty Homemade Baguettes (for Beginners!!)

Get a baguette Pan: https://amzn.to/3UQaTFm. (amazon affiliate link) Get the recipe: https://www.dimitrasdishes.com/easy-h... Ingredients 3 and 1/2 cups (490g) all-purpose flour 1 and 1/2 teaspoons salt 1 and 1/2 cups lukewarm water 1 teaspoon active dry yeast semolina flour Instructions In a large bowl, combine the flour and salt and whisk together. Add the water and yeast and knead until a dough is formed. Add a little more water if necessary. This dough should be moist and sticky. Cover the bowl and set aside to rise for 12-15 hours at room temperature. Preheat the oven to 475 °F, 250 °C. Lightly flour your work surface and dump the dough over it. Roll to coat it in flour. Divide the dough into 3 equal portions and roll each one out to a 14-inch (35 cm) rope. If using a baguette pan, sprinkle the top of the ropes with semolina flour and then transfer them top -down on the pan. The bottom of the baguettes should have the semolina flour. If using a sheet pan, line it with parchment paper and sprinle semolina flour on top. Place the baguettes on top. Cover them loosely with a kitchen towel and set aside to rise until puffed. Almost doubled in size. 45-60 minutes. Cut some slits on top of each loaf and brush generously with water. Bake for 20-25 minutes or until deep golden. Allow the bread to cool for 10-15 minutes and serve. Kali Orexi! Music Used: Greek Sun Time (With Intro) ITEM ID: 66582698 By: tonyanthony Its All Greek ITEM ID: 84456733 By: LowNotes

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5