Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Dhaba Style Chana Dal Palak Tadka | Dal Fry Tadka | ढाबा स्टाइल चना दाल तड़का в хорошем качестве

Dhaba Style Chana Dal Palak Tadka | Dal Fry Tadka | ढाबा स्टाइल चना दाल तड़का 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Dhaba Style Chana Dal Palak Tadka | Dal Fry Tadka | ढाबा स्टाइल चना दाल तड़का

#dalpalakrecipe #dalpalak #daltadka Dhaba Style Chana Dal Palak Tadka | Dal Fry Tadka | ढाबा स्टाइल चना दाल तड़का Ingredients: Chickpeas - 1 cup Spinach - 500 grams Water - 1/2 cup Chopped Garlic - 1 tsp Chopped Ginger - 1 tsp Chopped Green Chilies - 1 tsp Turmeric Powder - 1/4 tsp Salt - 1 tsp Cooking OIl - 2 tbsp Water - 1 cup Chopped Garlic - 1 tsp Turmeric Powder - 1/2 tsp Coriander Seeds Powder - 1 tsp Roasted Cumin Seeds - 1 tsp Asafoetida - 1/2 tsp Salt - 1/2 tsp Water - 1/2 cup Cooking Oil - 1/4 cup Cumin Seeds - 1 tsp Dried Red Chili - 1 Bay Leaf - 1 Black Cardamom - 1 Green Cardamom - 4 to 5 Cinnamon Sticks - 2 inches Cloves - 4 to 5 Black pepper - 1/2 tsp Chopped Onions - 3 medium sized Ginger Garlic Paste - 1 tsp Tomato Paste - 3 medium sized Chopped Green Chilies - 2 to 3 Chopped Ginger - 1 tbsp Dried Fenugreek Leaves - 1 tbsp Salt - 1/2 tsp Clarified Butter - 2 tbsp Sliced Onions - 2 medium sized Green Chilies - 2 to 3 Dried Red Chilies - 2 dal palak recipe, Dal Palak Recipe, Chana Dal Palak, dhaba style chana dal palak tadka, chana dal palak recipe, chana dal palak, palak recipe, palak dal tadka, dal palak tadka, dal palak dhaba style, palak dal recipe in hindi, spinach dal tadka, palak chana dal ki recipe, chane ki dal palak recipe, dal palak, dal palak ki recipe, palak chana dal tadka, Palak Dal Recipe In Hindi, palak dal ki recipe, Dal Palak Dhaba Style, palak dal ki sabji, chana dal palak ki recipe Tomato - 1 medium sized Chopped Coriander Leaves

Comments