У нас вы можете посмотреть бесплатно Curry Lamb & Rice Potjie Sealed with bread dough on the fire | Rice dishes recipes | Potjiekos | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A wonderful curry lamb and rice layered potjie. Delicious lamb chops and thick red onion slices are grilled on the braai for a few minutes. An aromatic sauce of garlic, ginger, cumin, fennel, and more flavor-packed spices are then layered with the grilled lamb, onions, and white rice in a cast iron potjie and placed over the fire to bake for a few hours. Baie lekker! Recipe ∙ 1.5kg Lamb ∙ 2 cups Greek yoghurt ∙ 4 red onions ∙ 1liter mutton or beef stock (2 stock cubes) ∙ 3 cups white rice The sauce ∙ Oil (about a ¼ cup) ∙ 1 teaspoon fennel seeds ∙ 1 teaspoon cumin seeds ∙ 1½ tablespoons mild curry powder ∙ ½ tablespoon Turmeric ∙ 5 cracked Cardamom pods ∙ ¼ teaspoon nutmeg ∙ ½ teaspoon fine cloves ∙ 10 garlic cloves ∙ 1 large piece of Ginger ∙ 2 cans of Tomato & onion mix ∙ Salt Dough to seal the Pot ∙ 1 cup white bread flour ∙ 1/3 cup water ∙ 2 tablespoons oil ∙ ½ teaspoon salt