У нас вы можете посмотреть бесплатно Sambar Powder Recipe in Kannada/ಹುಳಿ, ಸಾರುಪುಡಿ/Tips and Guide to Store Sambar Powder For One Year или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here is the easy step by step procedure to prepare Sambar powder For Beginners. This recipe is from my mothers recipe, which she prepares beautiful sambar and sambar powder. Measurements, tips and guidelines are given for beginners, for storing this sambar powder nearly for more than one year, by not losing its taste quality and aromatic . Measurements for preparing 1 kg of sambar powder Byadagi chilly 250 gms Guntur chilly 500 gms Mannu kattu 250gms(chittal chilly) coriander seeds 1kg turmeric 50 gms Raw rice any 100gms Brown channa 200gms Toor dal 200 gms Green moong dal 200gms urad dal 100gms curry leaves 2 big bunch cinamon sticks 10 sticks of 2inches jeera cumin 200gms pepper 100 gms methy seeds 50gms mustard seeds 100gms asafoetida 1gm sambar powder for one week Byadagi chilly 8nos Guntur chilly 8nos Mankattu chilly 15 nos Coriander seeds 1/2 cup or 5 tbspn turmeric 1/2 tspn riaw rice 1/2 tbspn Brown channa 1tbspn Toor dal 1tbspn Green moongdal 1tbspn Urad dal 1/2 tbspn Curry leaves 20 leaves Cinamon sticks 3 inch Jeera 1tbspn Pepper 1/2 tbspn Menthi seeds 1/4 tbspn Mustard seeds 1/2 tbspn Asafoetida 1gm For more Traditional Recipes please subscribe to my channel NAGVENI ACHARS KITCHEN