У нас вы можете посмотреть бесплатно Rice Cake Stir Fry (炒年糕, Chao Nian Gao) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Rice Cake Stir Fry (炒年糕, Chao Nian Gao) is a Shanghainese classic dish that combines chewy, gooey rice cake with chicken, bok choy, and egg in a tasty brown sauce. Recipe ➡︎ https://omnivorescookbook.com/rice-ca... ⬇︎⬇︎⬇︎Click more to see ingredients ⬇︎⬇︎⬇︎ INGREDIENTS Marinating 8 oz (225 g) chicken breast or thigh, thinly sliced against the grain 2 teaspoons Shaoxing wine (or dry sherry) 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon cornstarch Sauce 2 tablespoons oyster sauce 1 tablespoon Shaoxing wine (or dry sherry) 1 tablespoon light soy sauce 1 teaspoon dark soy sauce (Optional) 1 teaspoon sugar Stir Fry 12 oz (340 g) baby bok choy, cut to bite-size pieces (see the video below for the cutting method) 2 eggs, beaten 2 tablespoons peanut oil 2 green onions, sliced 1 tablespoon minced ginger 4 cups (340 g) sliced rice cake (pre-soak if using dried) 1/2 cup chicken broth (or water) Check out more cooking notes at ➡︎ https://omnivorescookbook.com/rice-ca... *** Check out my cookbook: https://amzn.to/3uZka2t *** ❤︎❤︎❤︎ Follow Omnivore's Cookbook on Pinterest: / omnivorcookbook Instagram: / omnivorescookbook Facebook: / omnivorescookbook Twitter: / omnivorcookbook ❤︎❤︎❤︎ VIDEO EQUIPMENT Camera: https://amzn.to/2Q6QBb9 Lens: http://amzn.to/1UUFFai Tripod: http://amzn.to/1K5Xi6s Software: Final Cut Pro MUSIC CREDIT https://artlist.io