У нас вы можете посмотреть бесплатно Baby Baltic Stout LOW Calories Carbs And ABV Recipe Plus Methods for Homebrewers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Baby Baltic Stout LOW Calories Carbs And ABV Recipe Plus Methods for Homebrewers Baby Baltic Dry Stout - Low Cal & ABV Stout Batch Size : 10 L / 2.64 US LQD GALLONS Author: David Heath Brewfather link:- https://share.brewfather.app/WgPEuhSQ... Type: All Grain ABV :- 3.3% IBU : 11 (Tinseth) BU/GU : 0.46 Colour : 32 EBC Carbonation : 2.4 CO2-vol Pre-Boil Gravity : 1.020 Original Gravity : 1.025 Final Gravity : 1.000 Boil time:- 30 mins Mash Profile 65 °C/ 149 °F - 60 min - Temperature 75 °C/ 167 °F - 10 min - Mash Out Fermentables (1.11 kg) 957 g/ 33.75 oz - Pale Malt, Maris Otter 5.9 EBC (86%) 78 g / 2.75 oz - Barley, Flaked 3.9 EBC (7%) 78 g / 2.75 oz - Carafa Special III 1400 EBC (7%) Hops Use brewing software to calculate the amount of hops to use based on your hops AA% to the IBU levels below, to ensure that you are brewing the recipe as intended:- 30 min - East Kent Goldings (EKG) - 11.5 IBU • Yeast: SafBrew LD-20 20C / 68F fermentation temp SafBrew™ LD-20 is the perfect choice for the production of very dry and neutral lager beers with reduced residual sugars. SafBrew™ LD-20 is made of both active dry yeast and enzymes and allows the production of beers containing the same level of alcohol with a reduction of up to 20% of carbohydrates including dextrins.