У нас вы можете посмотреть бесплатно Fried Potato Peppers and Eggplant (Patate Pepe e Melanzane Fritti) (Italian) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Fried Potato Peppers and Eggplant (Patate Pepe e Melanzane Fritti) (Italian) recipe How to make Fried Potato Peppers and Eggplant (Patate Pepe e Melanzane Fritti) (Italian) Ingredients 185 ml extra-virgin olive oil 2 medium potatoes, peeled and cut into 5 mm wedges 1 small eggplant 2 medium red capsicums (preferably corno di toro – bull’s horn), cut into 2 cm strips 2 garlic cloves, chopped 1 medium tomato, thinly sliced 6 basil leaves salt Preparation Heat the oil in a large frying pan and add the potatoes. Fry until lightly golden, then remove from the oil and place on a warm plate. Keep warm. Peel and finely slice the eggplant (it is best to do this just before cooking so it doesn’t go brown) and add to the pan along with the capsicum. Stir-fry until just soft, then return the potatoes to the pan and stir everything together. Move the ingredients to the edges of the pan to create a gap in the middle. Add the garlic to the gap and fry for 5 seconds until it releases its aroma, then add the tomato, basil and salt to taste and stir for 10 seconds. Serve with crusty bread.