• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Testing out my pico plus oven скачать в хорошем качестве

Testing out my pico plus oven 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Testing out my pico plus oven
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Testing out my pico plus oven в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Testing out my pico plus oven или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Testing out my pico plus oven в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Testing out my pico plus oven

If you’ve been following along my stories on IG, you know I’ve been making progress with my bakes in the pico+ ovens! However, learning any new oven takes time and gets better with practice! My goal is to get the best oven spring with a golden and blistered crust! Everyone works in a different environment, uses different flour and hydrations, and ultimately might have special quirks with their ovens! I have tested a few methods, but the one I used this week was to: •Preheat the ovens for 45 minutes on 250C top and bottom •Score and mist my loaves before the oven •Insert loaves •Add 150ml of water to the steam chamber (advice from @chandleyovens for the pico+) •Drop temp to 210C top, 190C bottom and bake for 30 minutes •Rotate loaves, don’t vent steam •Bake for another 10-15 minutes with the temp set to 230C top, 210C bottom! Unfortunately I can’t recommend not venting the steam unless there is something desperately wrong with your oven. I saw issues with my oven spring, crust, and crumb due to too much moisture being present throughout the bake. I’m most excited to try @breadbychelsab’s process she has in her highlights on IG and @bread.by.day on IG advised me to pay attention to what’s happening and notate when my loaves reach their full oven spring. That’s when I should be venting steam and bumping up the temp to allow the crust to set! The whole point of using steam with a hot oven is to help your loaves get an optimal oven spring and keep the crust soft so it can rise, but once it’s done so, it’s time to allow the loaves to set and the steam should be escaping the crust.. creating a lighter and airy loaf! It’s not always steam and baking. A lot of issues people have is around bulk fermentation and proofing! If that is on point, your issues might be around time, temperature, and steam while baking. #picoplus #sourdough #breadoven #sourdoughbread #microbaker #sourdoughstarter #sourdoughclub #microbakery #cottagebaker #homemadebread #trialanderror

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5