• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques скачать в хорошем качестве

Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques 3 years ago

HALIBUT

halibut al cartoccio

halibut recipes

al cartuccio

parchment paper

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Halibut al Cartoccio | Chef Matthew Smith | Tips & Techniques

Cooked in parchment, the contents of the pouch are gently steamed, and the aroma and flavors given off by each ingredient permeate lightly through each other.😋 ✅Ingredients: 4 7-8 ounce Halibut Filets, soaked in salted ice water then dried on paper towels. 1# Fingerling Potatoes 2 each Large Leeks 2 each Zucchini 2 each Yellow Squash 1 each Large Bulb Fennel 1 Pint heirloom Cherry Tomatoes 4 ounce dry white wine 4 Grilled Lemon Halves Lemon Agrumato Canola oil as needed Salt & Fresh Pepper as needed Parchment Paper ✅Method of Preparation: Julienne leeks, soak in cold water to remove sand, cut both squash in quarters, remove seeds and julienne, trim fennel remove core and julienne, cut tomatoes in half. To assemble, place parchment half down, place potatoes, followed by a handful of vegetable mixture. Place seasoned fish filet on top, followed by a thin slice of saffron butter. Add a splash of white wine , then fold paper tightly around fish. Brush with canola oil liberally, bake in a 500 degree convection oven for 12 minutes. Open paper, squeeze on lemon and drizzle with agrumato, enjoy!

Comments
  • Cooking in Parchment Paper (Papillote) | Chef Jean-Pierre 2 years ago
    Cooking in Parchment Paper (Papillote) | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 years ago
    145591
  • Gordon Ramsay's Guide To Fish 4 years ago
    Gordon Ramsay's Guide To Fish
    Опубликовано: 4 years ago
    3314598
  • How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre 3 years ago
    How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 years ago
    6901445
  • POV: Cooking Restaurant Quality Fish (How To Make it at Home) 1 year ago
    POV: Cooking Restaurant Quality Fish (How To Make it at Home)
    Опубликовано: 1 year ago
    1105430
  • Трамп не пощадил лицо Зеленского на Большой Семерке 2 hours ago
    Трамп не пощадил лицо Зеленского на Большой Семерке
    Опубликовано: 2 hours ago
    265251
  • Что будет со ВКЛАДАМИ с 1 июля 2025? Новые правила, снижение ставок, налоги... 9 hours ago
    Что будет со ВКЛАДАМИ с 1 июля 2025? Новые правила, снижение ставок, налоги...
    Опубликовано: 9 hours ago
    39211
  • Day in the Life of a Japanese Fisherman 3 days ago
    Day in the Life of a Japanese Fisherman
    Опубликовано: 3 days ago
    493710
  • БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении! 1 year ago
    БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении!
    Опубликовано: 1 year ago
    1111937
  • Best chicken dish ever! How to debone a chicken and make a roulade or ballotine 3 years ago
    Best chicken dish ever! How to debone a chicken and make a roulade or ballotine
    Опубликовано: 3 years ago
    459503
  • 2-Star Michelin Chef shares home-cook Recipe: Chicken deboned and stuffed in Copenhagen 3 months ago
    2-Star Michelin Chef shares home-cook Recipe: Chicken deboned and stuffed in Copenhagen
    Опубликовано: 3 months ago
    379574

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5