У нас вы можете посмотреть бесплатно //AAR FISH CURRY RECIPE IN HINDI//AAR MACHER JHOL// или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
AAR FISH CURRY RECIPE IN HIND AAR MACHER JHOL INGREDIENTS: AAR FISH, POTATOES CUT INTO 4 HALVES, 2 BAY LEAVES, GREEN CHILLIES, SLICED ONION, TOMATO,ONION,GREEN CHILLY PASTE, GINGER PASTE, SMASHED GARLIC, KALANJEE, PASTE OF MUSTARD SEED, SALT, SUGAR, MUSTARD OIL, HALDI POWDER, RED CHILLI POWDER JEERA POWDER, DHANIYA POWDER. FIRST MARINATE THE FISH WITH HALDI AND SALT & KEEP IT FOR SOMETIME. NOW FRY POTATOES, THEN FRY FISH. AFTER THAT PUT BAY LEAVES, ONION, GREEN CHILLY AND STIR. NOW PUT SMASHED GARLIC AND STIR. NOW PUT PASTE OF TOMATO,ONION,GREEN CHILLY. THEN PUT GINGER PASTE AND MIX. NOW PUT HALDI,JEERA,DHANIYA AND RED CHILLY POWDER AND MIX. THEN PUT KALANJEE POWDER. SALT TO TASTE AND SUGAR AT LAST. NOW PUT FRIED POTATOES AND MUSTARD SEED PASTE THEN MIX AND PUT HOT WATER. COVER THE LID AND LET IT BOIL. AFTER BOILING PUT FRIED FISH AND COOK FOR 10 MINS. NOW THE AAR FISH CURRY IS READY TO SERVE. I HOPE YOU WILL LIKE IT, THANK YOU.