• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pistachio Gelato Recipe | COLINary скачать в хорошем качестве

Pistachio Gelato Recipe | COLINary 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pistachio Gelato Recipe | COLINary
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pistachio Gelato Recipe | COLINary в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pistachio Gelato Recipe | COLINary или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pistachio Gelato Recipe | COLINary в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pistachio Gelato Recipe | COLINary

This gelato recipe uses less egg yolks in place of cornstarch to create a dense, stretchy gelato. If you're short on time, you don't have to peel the pistachio skins, but doing so will yield a beautiful green color in your gelato. Enjoy! Colin Pistachio Gelato Makes about 6 cups Ingredients • 1 cup unsalted pistachios, shelled • 1 cup heavy cream • 2 cups milk • 1 large egg yolk • ⅔ cup granulated white sugar • pinch of salt • 2 tbsp cornstarch Procedure 1. On high heat, add the pistachios into a small saucepan with already boiling water. Stir occasionally for about 2 minutes and drain the nuts. Submerge the nuts in ice water for about 30 seconds and then place on top of a paper towel to dry. 2. Place another paper towel on top and rub vigorously to dry the nuts as well as remove the outer skins. This will give the gelato a bright, green color. You can gently squeeze or pinch the pistachios to pop them out of the skin, if needed. Set aside. 3. In a measuring jug, add heavy cream, milk, and egg yolk. Whisk to combine and set aside. 4. In a saucepan, add sugar, salt, and cornstarch. On medium heat, whisk in the milk mixture. Once well combined, add the pistachios and whisk together. Continue this for 6-7 minutes or until the mixture has slightly thickened. To check the consistency, lightly coat the back of a spoon into the mixture and run your finger down the middle. If it leaves a clear path, the mixture has thickened enough. Remove from heat. 5. Let the mixture cool slightly before blending the milk and pistachio mixture. Cover the surface of the mixture with plastic wrap to prevent a film from forming on top and refrigerate for a few hours or until the mixture is around 40 F. It may be cooled overnight or even in the refrigerator for a couple of days, or quickly cooled in the freezer, mixing occasionally (don’t let it freeze). 6. Churn according to manufacturer’s instructions, about 15 minutes to a soft, creamy texture like soft serve. Quickly transfer to an airtight container and freeze until set, about 6 hours. SUBSCRIBE & GET NOTIFICATIONS: http://bit.ly/COLINary INSTAGRAM:   / colinary_   TWITTER:   / colinary_   Music: "High Above" by Nicolai Heidlas

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5